torsdag 22 januari 2009

Maintenant

Just nu...disträ, stressad, väldigt glad, deppig, confused men ändå inte...känner att jag bloggen kommer i kläm, därför dags för en liten, liten paus! Time to find my self...

Har otroligt mycket på jobbet, det går bra, jag är ambitiös men jag måste försöka fokusera för att inte tappa inspirationen, i kväll är vi inbjudna på rundvandring på Konstmuseét, Champagneprovning och middag på Avalon, jag ska inte klaga men dygnet har för få timmar.

Jag har fått fnatt när det gäller träningen, man måste inte springa på gymmet varje dag, måttlighet är inte jag.

Har haft en mäklare hemma och bestämde igår att min älskade underbara lovely lilla lägenhet ska säljas, fjärilar i magen...

Busy, busy...jag hoppas iaf att alla underbart söta blogg-darlings har det bäst och att ni fortsätter läsa trots en liten, liten paus...

Love /La Fleur*

onsdag 14 januari 2009

Tomorrow...

...äntligen, weei längtar! I kväll träning + The Duchess på BIO med Fröken A, love it!

Sunshine all over...

tisdag 13 januari 2009

La Fleur goes Kate Moss...


frisyr? Love it!

The City...

I have got a new addiction. The City. Love it! Precis så lagom okomplicerat och lätt smält som en serie av det slaget ska vara!Hejar på sötaste Whitney!

måndag 12 januari 2009

What a feeling...


Äntligen är jouren över, ska absolut inte klaga för det har gått riktigt bra, hunnit kräva massa pengar, uppdaterat inför veckan, tränat, varit i Kungsbacka och shoppat skor + Bodum Presso bryggare. Men en sak som aldrig slår fel är mitt humör som blir allt annat än stabilt. Kan inte planera att göra något (inte konstigt för jag jobbar ju, hrm!), känner mig ofta ensam och blir ledsen när jag tänker dumma tankar. Måndag morgon och allt känns mycket lättare och ljusare...weired!?

Måndag efter jourhelg = Sunshine in my heart, jag har jobbat duktigt och tjänat pengar som jag kan spendera på onödigheter, jag har en kort vecka framför mig, lång-helg med ovanligt mycket roligheter inplanerade. Jag känner mig nöjd och glad och hoppas att alla sötisar känner likadant!

Love/La Fleur

lördag 10 januari 2009

Sleepy, men positiv!

So far so good. Känner att jag har läget under kontroll, skönt. Var ute i hamnen i natt mellan 04 och 06, jeeei! Men det gick bra. Sitter nu på kontoret, dricker Espresso House's Chai Latte och kräver in pengar. Detta har nu hamnat under mitt ansvar, riktigt roligt men ofta ganska frustrerande gäller att vara påstridig och allert vilket jag utan tvekan är nu Lördag morgon ;)*
Har nästa avgång kl 13 därefter blir det ett besök på gymmet. Känner mig riktigt flitig där, ska se till att det håller i sig för det tillför verkligen så mycket positiv energi.

fredag 9 januari 2009

More Love*

...I'm in love and I love it*

Kirsten

I just had to post this pic, love it! Nästa Torsdag ska jag bli "Kirsten-blond" igen, weeei!

torsdag 8 januari 2009

London, jag tänker...

Weei...

Pic of today...

Bittersweet


Ett slask-grått Göteborg känns väldigt avslägset...nu lunch, halv segt, längtar tills klockan blir halv fem...

onsdag 7 januari 2009

Tiden läker alla sår, eller?

För tre månader sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna känna glädje igen, knappt att jag skulle överleva det hemskaste som då var på väg att ske. Att föreställa sig en tid efter "det" var otroligt svårt, om inte omöjligt. Jag är ofta ledsen, jag tänker mycket på det och den hemska tiden som tvingades genomlidas flera gånger varje dag, jag saknar min pappa något otroligt och kan inte förstå att jag aldrig kommer att få träffa honom, prata med honom, se honom igen...

Tiden har gått så fort, varit i Indien, firat födelsedag, jul på Hooks etc allt känns väldigt luddigt och avlägset, antar att alla reagerar olika och att man genomgår olika stadier. Höga berg och djupa dalar, tror att jag förändrats ganska mycket som person. Kan känna mig bitter på oväsentligheter och mer krävande mot min omgivning. Känner också en annan respekt för livet, när någon som står en väldigt nära plötsligt är borta känns det som att inget annat spelar någon roll, ingenting är lika viktigt...jag försöker uppskatta varje dag och stund som jag känner mig uppåt och glad! De små materiella sakerna och ytligheterna som piggar upp må vara just materiella och ytliga men visst piggar de upp! 

Nu ska det bakas Grahamsscones lagom till dess att käraste kommer hem från träningen (blev inget Body Combat men 45 min på "step-styrke-maskinen" framför The Hills, inte illa det heller;) och kollas på Lost, har jag berättat att jag besatt på den serien!?? Otippat, var riktigt skeptisk till att börja med...men nu I LOVE it! 

London calling


Happy! Just fått reda på att jag kommer åka till London tillsammans med med chef i slutet på Januari, ska gå med på "London Tanker operations party" weeei! Kommer att ha en ledig dag att spendera på bästa sätt = Shopping, så glad!!

Therefore be happy!

Januari, Februari, Mars har alltid varit de värsta månaderna på året men i år ska det bli annorlunda. Vinter pepp,pepp, har inte känt mig så avslappnad som jag gör nu på en hel evighet. Nu är det fokus på jobb, träning, Vardagslyx, att ta hand om sig själv och de små sakerna i vardagen som piggar upp. Ser mkt ljust på framtiden, känner mig förväntansfull. Det jag ser allra mest fram emot är att flytta ihop med käraste (no stress här inte thi!). Ska börja leta lägenhet seriöst nu och jag får fullt med fjärilar i magen när jag tänker på det, wei! Jag tänker...dubbeldörrar, stukatur, takrosetter, öppen spis, fiskbensparkett, balkong, utsikt, centralt läge... och den ska helst inte kosta en hel förmögenhet. Jag vet att jag är krävande och kräsen men när det kommer till sådant här kompromissas det inte, ännu;)

tisdag 6 januari 2009

It's been a good day!


Känner mig riktigt nöjd med dagen, träningen uteblev dock, hinner inte med allt. Jobbat undan bra på kontoret, ingen Onsdags ångest inte thi!:)* Hunnit med att tvätta, se ett avsnitt av Sex and the City och göra ny Granola, glad! Nu senaste avsnittet av Gossip Girl medan jag väntar på sista avgången, 23:00 ser inte framemot den då den ryska Kaptenen varit lite väl trevlig, hrm. Kommer inte att behöva gå ombord ensam iaf.

Imon är det dags för mitt första Body Combat pass på gymmet, weei! Ser framemot det, det är det lilla som gör det!

Aujourd'hui

Freezing, varit uppe med tuppen, höll på att frysa ihjäl ute i hamnen fastän gåsen fick följa med ut. Huuh...inte varmare på kontoret nu, nästan så att halsduk och vantar åker på, men klagar inte, redan arbetat ihop en Mulberry agenda (next crawing) eller något annat väldigt onödigt idag, weeei, att jag är lite sleepy och kall nu känns inte mer än rätt...

Är snart färdig på kontoret, funderar på att kila till gymmet, love att man får långa kläder där etc så att framförhållningen inte behöver vara så stor. Dock orolig att telefonen ska börja gå varm, hmpf! Just fått reda på en super kul grej så NK rean känns inte längre lika aktuell, glad!*

måndag 5 januari 2009

By the way...

Weeei, äntligen bokat in tid hos frisören, Pelle hos Corinne & Friends (som tydligen bytt namn) nästa torsdag kl 11, weei! Långledig efter helgens jour, perfekt vardagslyx! Blir första besöket på salongen, blivit rekomenderad av Fröken K som alltid ser lovely ut i håret efter sina besök hos Pelle thi! Spännande!