fredag 29 maj 2009

. Det är nära nu...

. Var hos banken i morse, städade ut hela min lägenhet igår, målare bokade (det ska bli vitt,vitt,vitt!) flyttlasset går imon kväll, weei! Jag längtar så tills allt är klart! Soonish så!

måndag 25 maj 2009

. A bit more like this 2

lite mer glamour i vardagen, tack. A bit to much damm, målarfärgslukt och plock nu...men den som väntar på något gott thi!*

söndag 24 maj 2009

. Flyttkaos...

. Lever nu i flyttkartonger, hrm otroligt att allt ska ta så lång tid! Har målat om mina Vitrinskåp och köksstolar bordet har lämnats in på omlackering. Puh, längtar tills allt är klart och vi (konstigt men underbart med vi thi!) har kommit i ordning...då ska det bloggas minsann:)*

onsdag 20 maj 2009

. A bit more like this, tack!

. Just nu råder det flyttkaos hos la Fleur. Jag kämpar på med att slappna av och finna ett inre lugn, ganska dålig tajming tyvärr...hm, men det kanske inte finns några "bra" tillfällen för sådant...försöker ta det lugnt iaf. Lilla bloggen kommer i kläm men det kommer det bli ändring på...

söndag 17 maj 2009

. Ben & Jerrys

. Maintenant. Jummy. Mina förväntningar är skyhöga thi! Sleepy, har "relaxat" genom att lugnt packa ihop min lilla lägenhet i flyttlådor, en hel del jobb men känns som att jag ligger i fas!

Sötaste Karolines tag ska svaras på snarast...

lördag 16 maj 2009

. Maintenant à La Fleur

. Jeei, väl hemkommen från Stockholm, det har gått jätte bra och varit riktigt trevligt. Känner dock att jag verkligen inte är i topp form, är helt slut nu, utmattad. Har minst sagt varit ett späckat schema, bodde på Mornington hotel som var helt ok. Första kvällen var vi på "Aubergine" och åt, super mysig restaurang! Dagen efter var vi ute med "Teaterbåten", åt lunch och hade möte ombord, därefter hade några av Stockholmsmäklarna öppet hus. Kvällen spenderades på Finnbodavarvet, komikern Thomas Pettersson underhöll och kvällen avslutades med ett lovely fyrverkeri...

Snart middag med Herr C, mysigt! Om två veckor är det flytt som gäller, weeei! Ledsamt att jag ska vara så trött bara....pust.

torsdag 14 maj 2009

. Stockholm calling

. I eftermiddag åker jag till Stockholm på Skeppsmäklarmöte, morgondagen kommer att bestå av fullt program morgon till kväll, hemresa Lördag lunch igen. Jag laddar med positiv energi inför detta, hoppas att det ska gå bra! Känner mig finfin i håret som äntligen blivit lite ljusare så det piggar verkligen upp!:)*

onsdag 13 maj 2009

. Dujour

. Hur underbart verkar inte "Dujour Magazine" vara, ett riktigt Lafleur magasin, attans att de ska vara så sjukt dyra bara...hmpf!

. Angels and Demons

. Weei, det är en ganska bra dag idag!:)* Sitter på kontoret och försöker koncentrera mig på att inte stressa upp mig genom att tro att jag ska hinna med alla mina uppgifter på den halva tiden jag är här! Bäst att blogga lite också thi!;) Har mycket att se framemot i dag, ska träffa sjuksgymnasten för första gången i eftermiddag, ska lära mig slappna av, ett besök hos Pelle är också inbokat så nu ska jag bli fin i håret! Underbart! Finns ingen dag man känner sig så risig i håret som den dag man ska fixa till det!! En dag som kantats av frisörbesök och avslappning kan väl inte avslutas bättre än med ett BIO besök med käraste Herr C, ska se Änglar och Demoner, ska bli riktigt roligt!

tisdag 12 maj 2009

. London à La Fleur!


. Sådär ja, tillbaka till vardagen igen, en vardag jag inte alls vant mig vid utan känns väldigt främmande men men, jag är vid gott mod och känner mig stark och positiv! London var super mysigt, även om man inte skulle kunna tro det utifrån bilderna så har vi faktiskt gjort annat än ätit thi! Sett Grease (Love it!), varit på Tate Modern och Spitafield Market, druckit afternoon teaLiberty, spenderat en evighet (och en halv förmögenhet;)) på Ladurée och shoppat en hel del, liikie!*  

Var dessvärre helt slut och i väldig obalans när jag kom hem men det har nu rättat till sig, att jag träffade sötaste Mary för en fika på da Matteo igår eftermiddag gjorde definitivt inte saken sämre, härligare fröken får man leta efter, mais oui!

onsdag 6 maj 2009

. London calling

. Weei, snart är det dags! Jag tänker afternoon tea, musikal, Starbucks, Ladurée, shopping,shoppig,shopping, mais oui!*

Take care sötisar!

tisdag 5 maj 2009

. "Aktiv vila och avspänning" för La Fleur

. Oh my, jag kan inte beskriva vilken lättnad jag känner just nu. Det gick bra hos doktorn hon var riktigt trevlig och hon förstod mer än väl problemet. Nu är det halvtidsarbete i en månad och "aktiv vila och avspänning" som gäller pour moi! Känns lovely att det bästa för mig INTE är en heltids sjukskrivning, huuh. Ska fortsätta hos pskologen och gå hos en sjukgymnast för att lära mig koppla av (sjukt jag vet) de har även yoga kurser och Mindfullness träffar, super uppbackning:)* Var uppe på kontoret och pratade med min chef som verkligen är världens snällaste, mest stöttande och förstående just nu. Är otroligt tacksam över detta. 

Imon bär det av till London, I'm excited!

. Mardi!

. Vaknade med ett strålande humör och kände mig lugn som en filbunke. Otroligt skön och behaglig känsla, tänk att så lite kan göra så mycket. Glad att det redan känns så pass mycket bättre, nu är det bara till att fortsätta i samma lugna tempo thi! Nu är jag dessvärre smått orolig inför läkaresöket kl 14, vet inte varför för det känns ju samtidigt jätte bra att gå dit men men, antar att det är en naturlig känsla!??  Pepp,pepp.

måndag 4 maj 2009

. Första dagen, check!

. So far so good! Dagen har gått riktigt bra, jag har tagit det super lugnt och känner att jag faktiskt känner mig lite lugnare. Orkar inte gå in närmare på hur det varit de senaste dagarna men är glad att jag är vid gott mod och ser positivt på den närmaste tiden. Det här är bara en kortare period i livet, har faktiskt hela 40 år kvar till pension, hrm! No hurry med andra ord. Mer än otrevligt och skrämmande när kroppen säger ifrån på det här sättet aldrig varit med om det förr. Jag har läst mycket om hur man ska kunna återhämta sig och stressa ner på bästa sätt och har insett att Yoga och Meditation är min framtida hobby. Nu ska jag gräva fram mitt inre lugn som för tillfället lyser med sin frånvaro, jag misströstar inte för jag vet att jag kommer fixa det här! (Nu förstår jag varför alla Celebs i tid och otid kånkar runt på sina Yogamattor i diverse färger)

. Macaron-bak, Måndags terapi à La Fleur

. Jeei, eftermiddagen har ägnats åt Macaron-bak. Super terapi thi! Nästan lika fina som de från Ladurée;) I övermorgon bär det av till London och då kommer definitivt en eller ett par söta små gröna askar få följa med hem! Hoppas bara att jag ska piggna till lite tills dess!

. God morgon bloggen, god morgon världen.

. Så här är det nu, lång "Söndagsfrukost" en Måndag, no good tyvärr eller det beror på hur man ser det! Allt och inget har hänt sen sist. Känner mig splittrad och ganska orolig men försöker verkligen ta det riktigt lugnt. Det känns väldigt konstigt men ändå inte. Vet inte vart jag ska börja men nu måste jag vara positiv och verkligen försöka lugna ner mig själv...it scares me.