tisdag 30 juni 2009

. Exotic Liras by Essie

. Jag har fastnat helt för Essies nagellack, förstår inte att jag kunna missa dem tidigare, mitt "Allure" har nu fått sällskap av "Exotic Liras", gillar konsistensen på lacket och hållbarheten som är oslagbar. Målade dem i Fredags och idag ser de ut som på bilden, love it! Rekommenderas!

. Some of my favorites maintenant!

. Damernas Värld

. Det var alldeles för längesedan jag läste Damernas Värld, eller också var Juli numret ett ovanligt lyckat sådant. Fullspäckat med inspirerande läsning, en blandning mellan massa härliga boktips, Hermés väskor, svartsjuka och sommarmode. Love it, nu är sju nummer på väg hem till mig för ynka 149:-, me liike!

måndag 29 juni 2009

. Things on my mind.



Det finns väldigt många fina saker som jag mer än gärna skulle vilja fylla mitt hem med, men har lärt mig att det inte är någon idé att stressa fram större köp som oftare än oftast ångras i efterhand. Något som det är prioritering på är en Musikanläggning, Beosound 1 lockar! Kuddar som matchar JF Manhattan står också på tur liksom möbler till hallen (kan man ha 1 eller 2 Ch24 i hallen eller är det inga "hall-stolar"!?) och en skrivbordslampa...det är nog tur att vi inte har mer än ca 84m2 att möblera thi!*

. Liikie*

. Har haft en underbart avkopplande helg vid havet...åh vad jag önskar att jag hade semester nu...hmpf!

fredag 26 juni 2009

. But why?

. Jag känner mig stressad och har ont i huvudet. Det är inte bra, gör mitt bästa för att vara lugn och harmonisk men det är minst sagt svårt. Jag är rent ut sagt livrädd för att jag inte ska klara av att arbeta etc. Det går bra det jag gör men det är samtidigt sjukt ansträngande och tärande, vilket ju såklart beror på att jag inte är 110 och säkert inte kommer att vara det på ett bra tag men det är så jobbigt att känna att allt känns så jobbigt. Hrm, confusing? Måste acceptera att det är ok att jag tar det lugnare nu är jag gjorde innan, jag är mer disträ och saker tar längre tid men även det lär ju vara en del i "läkningsprocessen". Känner mig även små-deppig vilket inte alls är befogat när det är mitt i sommaren, strålande sol, 25 grader varmt och FREDAG (för att göra det ännu lite bättre)...pepp,pepp måste försöka rycka upp mig och slappna av. Yoga i kväll igen, tror stenhårt på Yoga-lugnet och harmonin.

torsdag 25 juni 2009

. Emma Watson


. Fler underbara bilder på sötaste Emma Watson, bara jag som ser framemot Harry Potter premiären 15/7!? Snart slut på arbetsdagen, eller slut och slut jag kommer ha jour i kväll men det ser ut att bli lignt bortsett från en ankomst vid 02 som jag går ombord på imon bitti.

Soonish Yoga, weei längtar!

. Time will tell, tålamod är inte min starka sida.

. En bomb föll på kontoret i morse, hm. Kanske inte helt oväntat men att det skulle ske nu trodde jag absolut inte, hrm. Tror dock att det på sikt kan mynna ut i något riktigt positivt, måste vara beredd på större förändringar framöver...får inte stressa upp mig över detta nu!

Snart lunch med Herr R, i kväll Yoga på Haga ska bli jätte härligt, love it!

onsdag 24 juni 2009

. Weei, finally slut på arbetsdagen!

. Nu ska Herr C och jag åka hem till min Mum och grilla, lovely! Ska bli super mysigt, så underbart att sommaren äntligen kommit, jobbigt att sitta inne på kontoret men den som väntar på något gott...önskar alla en härlig kväll!*

. Dermalogica

. Dagens shopping, (börjar bli en dålig vana det här!) Dermalgoicas skin smoothing cream. Ack så dyr men riktigt riktigt bra, love it!

tisdag 23 juni 2009

. La Fleur loves.

. Moodboards! Har precis köpt en svart anslagstavla från Granit, den är precis upphängd och väntar på att fyllas med läckerheter, love it! Bilderna ovan är mig som de sötaste karameller, can't get enough!

. Beautiful

. Love it, piggar upp en utspilld kaffekopp + mer och mer arbete (i lugn takt!) I kväll Yoga, imon grillning hos Mum...positivitet!:)*

måndag 22 juni 2009

. Rea-shopping och Pretty Ballerinas

. Tillfreds och glad, önskar att jag hade semester denna vecka då solen verkar parkerat över Västkusten men men, den som väntar på något gott thi! Riktigt happy över dagens shopping, äntligen fick den tunna  t-shirten i linne från Acne följa med hem dock med ynka 30%, hmpf! Köpte också en somrig chiffong klänning från Twist and Tango och en topp (också linne mix) från Hoss / Sally Jane (klockrent utbud, roligt tillskott till Gbgs shopping utbud!:) Kom på att mina Pretty Ballerinas från London inte fått vara med i bloggen, love them! Underbart sköna, en riktig favorit!

Nu, Kommissarie Montalbano!

. La Fleur har...

.rea-shoppat, iiiie! Lovely!

. Inspiration, mais oui!

onsdag 17 juni 2009

. Maintenant hos La Fleur

. Nu har pläden från Missoni Home fått flytta hem, är super nöjd med den och hoppas att det ska förbli ett bra köp, mjuk och skön är det i alla fall:)* Pilastern har också kommit upp så det börjar kännas riktigt hemtrevligt nu! Love it!

I kväll har jag hunnit med en löprunda och storhandling med Herr C, massa sambo-poäng thi, mysigt! Mycket roligare att göra alla sådana vardagliga saker tillsammans! Såg av en slump att Kommissarie Lynley går på Svt24 nu, weeei! Very La Fleur!*

. Feelings

tisdag 16 juni 2009

.Guess what

. som kommer att ramla ner i brevinkastet hos mig en gång i månaden det kommande året, weei! Vardagslyx!. Vogue...