lördag 25 juli 2009

.God morgon!


.Semestern kickades igång på bästa tänkbara sätt igår, sen frukost idag, soonish fika och promenad på stan...

fredag 24 juli 2009

.Vacation!

.weeeeeeei!*

. Dagens favoriter!

.Beep,beep.

...min kjol ligger snällt och väntar på mig nu, weeei!Perfect timing!

torsdag 23 juli 2009

. Vogue

. Så trött, ögonen går nästintill i kors. Lite Vogue innan det är dags att vila upp sig inför det nattliga arbetet, pust. Snart semester,pepp pepp!

.Sleepy

. Oh my, nu känner jag att jag inte fått sova tillräckligt i natt...sleepy men måste pepp,pepp rycka upp mig för i natt är det dags igen, tufft!

.God morgon bloggen, god morgon världen

. Eller morgon och morgon, varit uppe sedan 04.45 både ankomst och avgång på morgonkvisten. Var inne på kontoret vid 7 tiden och nu är det snart dags för en frukost från Espresso House, liikie! Provade deras Hallonjuice för första gången den är verkligen hur god som helst! Annars känns det som att det kommer bli en bra dag, hade 5 fartyg under natten och det gick i motsatts till förra veckan hur smidigt som helst, weei!Glad!

onsdag 22 juli 2009

. Fifi Lapin traveling.

. Åh sötaste, synd att man inte kan ha hur mycket "Fifi Lapin" hemma som helst...hrm, Herr C har det inte lätt;)

.The Proposal!

. Åh, jag måste bara berätta om gårdagens BIO "The Proposal". Jag ÄLSKADE filmen, den var alldeles underbar från början till slut, rekommenderar alla som inte sett den att se den nu,nu NU!

. Dagens La Fleur

Så här ser jag ut idag, premiär för nya Marc jacobs tröjan i Cashmere, härligt tunn men ändå varm (Gbg vädret är sådär)Ballerinor från Pretty Ballerina och Mabel.

tisdag 21 juli 2009

. The Proposal

. Soonish slut på arbetsdagen, i kväll blir det popcorn och "The Proposal" tillsammans med Herr C, mysigt!!

.Cherry skirt från Whyred på väg hem till La Fleur

. Weei, äntligen, har länge varit sugen på den super söta lila färgen men har nu kommit fram till att den här nog kommer att bli mer använd!

. This I love, very la Fleur!

. Sweet!

. Summer à la "The Talented Mr Ripley"

.Oki inte i år men kanske nästa, Positano, hur underbart!? ja tack!

.Semesterfjärilar i magen!

. Ungefär exakt så här hoppas och önskar jag att min semester kommer kännas/vara. Lugn, avslappnad, harmonisk! Det kommer bli en annorlunda semester på många sätt. Förra året var den värsta sommaren jag upplevt, fruktansvärd. Kantad av oro och sjukhusbesök sorg och ångest. Åren innan dess har jag alltid tillbringat iaf ett par veckor på mitt land vilket jag inte kommer göra i år då det påminner för mycket om min pappa. Det är första semestern som Sambo, första semestern tillsammans med Herr C! <3

måndag 20 juli 2009

.Great Expectations hos La Fleur

. Dricker Choklad te ur favorit muggen från "Penguin förlaget". Måndagen avslutades mycket bättre än den började (trötter La Fleur) mötte upp Fröken J för en fika på Da Matteo, hur mysigt som helst, andra gången på kort tid som jag sitter ute och fikar under markis när regnet fullkomligt öser ner! Härligt thi! Pratade om allt mellan himmel och jord as always, tråkigt att det går ganska långt mellan hennes besök i Gbg bara :( Är nu övertygad om att "Twilight" böckerna verkligen kommer att vara något för mig, Fröken J som är väldigt selektiv när det kommer till att "tycka om" och "inte tycka om" fullkomligt älskade dem, weei! Exciting!

Nu dags för Beck! (För den antecknande intresseklubben har jag en ny lampa i köket som skymtar i bakgrunden, love it!)

. Lite mer så här, lite mindre arbete, merci!

. Nu är det inte långt kvar, 2 hrs och 5 min. Ska träffa Fröken J direkt efter jobbet, weei! Var verkligen en hel evighetsedan ska bli riktigt kul! Kikade förbi Zara på lunchen, provade ett par paljettshorts, super piffiga men tycker att de var i kortaste laget och kortkort + paljetter kan kännas "a bit to much" synd de var riktigt fina annars!

. All this beauty!

. Oh no!

. jag lider just nu av värsta gradens semesterabstinens...klättrar på väggarna! Jag vill inte sitta inne på kontoret nu utan vara ledig. Måste rycka upp mig, kommer inte att klara av att befinna mig i det här tillståndet i 5 hela dagar innan det faktiskt är dags för semester...skärpning!