måndag 31 augusti 2009

. Work work + dåligt humör!

. Morr, humöret är inget vidare + alldeles för mycket att göra på jobbet. Ingen bra kombination, misstänker att det hänger ihop!

fredag 28 augusti 2009

.

. Hittade den här hos en av mina favorit bloggar, tusen tankar...har besökt graven en gång sedan stenen sattes upp, blir ledsen bara jag tänker på det. Förstår inte varför det ska kännas så svårt...usch, nu måste jag rycka upp mig!

. The September Issue etc!

. Glad, tillfreds och förväntansfull! Köket blev färdigt igår, är super nöjd! glad,glad! Så roligt med förändringar hemma, nya blå elefant kuddar har också tillkommit.

Idag har varit en riktigt produktiv dag. Var uppe med tuppen vid 7 (samtidigt med Herr C, skulle ha varit svårt att motivera annars!) började dagen med en ordentlig power walk, 9 km i mina Asics Kayano, glad att jag inte väntade då det spöregnar nu! Gick därefter ner på stan lunchade på Soup and Bagel, köpte med med mig senaste numret av Vogue, mörkt lila Gladiolus och spelet Besserwisser. Nu förbereds det inför kvällen då Herr M och Fröken A kommer på middag:)

onsdag 26 augusti 2009

. Bohemian Raspberry och Mad Men.

. Nu lutar det mer åt Ashley (weiii)! Tog ett varv på Nk efter jobbet, blev ett par byxor från Filippa K (kostymbyxa som smalnar av ner till) därefter mötte jag upp Fröken A för en fika på Créperiet på Vasagatan. Lika roligt och inspirerande som alltid! Nu är jag nyss hemkommen, har förberett för hantverkare som kommer hem tidigt i morgon för att montera ihop nya köksskåp (har försökt själv men blivit galen på att det inte fungerat,hmpf!!) ser verkligen framemot resultatet!

Soonish Ben & Jerry's Bohemian Raspberry och första avsnittet av Mad Men, exciting!

. Pourquoi...

.känns mer så här......än så här;

? det är ju faktiskt Fredag för mig idag...

. Sometimes you need a bit of luck

tisdag 25 augusti 2009

. Mardi, Mais oui!

. Dagen har flugit i väg! Har haft kollegor från Stockholm och Köpenhamn här hela dagen som det diskuterats kryssning med. Är helt slut i huvudet. Snart är det fika med Fröken V som gäller, önskar att jag inte känt mig så trött, har dessutom fått skoskav av mina MJ Mus-ballerinor, morr!

. This I love


. Lovely feelings...

måndag 24 augusti 2009

. Maintenant!

. "Om jag kunde drömma", Kusmi's "Chocolate-Mint" Te och en alldeles nybakad Kärleks Mums (som dessvärre inte blev särskilt fluffiga men otroligt goda) förgyller min Måndagskväll. Segheten ville inte riktigt ge med sig så en hel natts sömn kommer att göra gott! Är barnsligt förtjust i första delen i Twilight serien klickade hem del två och del tre idag, ser framemot att se filmen (måste vara den enda som inte sett den ännu hrm)!

. Busy,busy men happy!

. Helgen är över, weei! Har gått riktigt bra bortsett från i natt då det blev minimalt med sömn men men efter surt kommer sött, höst-shopping mais oui thi! Kaptenerna i helgen var toppen trevliga vilket ju självklart gör det lättare! En filipinsk överstyrman på en mindre båt blev så glad över att se mig och frågade om jag kom ihåg "då för 4 år sedan när han var här sist hade hjälpt honom med att ordna med transport etc." Sweet, prata om att göra intryck!? Inte lika roligt om jobbet inte går bra...

Nu fullt upp med efterarbete och snart är det dags för Månadsmöte, surplar Soya Latte för att hålla mig pigg känner mig smått mosig men glaad för nu är det bara 2,5 dagar kvar till heelg!:)*

Önskar alla en toppen start på veckan! xoxo*

.OH MY, new addiction!

. Say no more, jag är fast <3

lördag 22 augusti 2009

. Piffigt värre!

. En lagom oglammig Lördag morgon på kontoret behöver man allt uppigg/piffande som går att få tag på:)* Har suttit här ett bra tag nu och högarna börjar krympa så snart blir det prommis med Herr C, weei!

fredag 21 augusti 2009

. Fredagens!

. Har äntligen fått till en hyfsad snett inbakad fläta, lättare sagt än gjort (enligt mig thi!) känner mig riktigt Fredags-piffig! Humöret är det inte heller något fel på, ser ut att bli en ganska lugn helg vilket är riktigt skönt! Ser framemot nästa lång helg, det är skönt att komma in i rutinerna igen!

torsdag 20 augusti 2009

. Soonish ut i solen!

. Alltid små segt att sitta instängd på kontoret när solen skiner ute men nu är det inte långt kvar! Ska ta en ordentlig promenad (alt. löptur men har dessvärre inte helt kommit in i löpningen, tips mottages gärna thi!) och därefter Möta upp Herr C på stan för en fika/ett glas vin på någon mysig uteservering, liikie!*

. Pics du jour


. Jag skulle vilja tapetsera ett helt rum med alla underbara bilder som finns, vill bara ha mer,mer och mer! Beroende framkallande! Ett bra beroende! (eller!?)

.Love it, love it love it!

. Iiiiiie!! Nu vet jag någon som kommer sitta hemma och sy paljetter mörka höstkvällar, so sweet! Love it!

. Happy Birthday!!

. Idag fyller "Mademoiselle LaFleur" bloggen 1 år! Tiden går fort när man har roligt ;)*

onsdag 19 augusti 2009

. Gladiolus!

. Just nu ser de inte mycket till för världen men ser framemot att se dem blomma, cerise och Lime blev det! Känns lagom piffigt thi! Fikat med Fröken A i en hel evighet på Franks / Södra vägen, helt ok! Trött nu så det blir ett tidigt natti!

. Sushi + Soya Latte med kanel!

(Skymt av mitt nya armband, I love it!*)

. Tankar in nuet!

. Soonish lunch, ska möta upp från K för en Sushi-lunch. weei! Avverkat 2,5 dagar på kontoret + två jourkvällar efter semestern. Har gått bra och hoppas innerligt att det kommer fortsätta att göra det märker dock på mig själv att jag är mer lätt stressad, stissig och har väldigt svårt att koppla av = No good. Det får inte bli som det blev sist kommer ihåg det som igår, mkt otrevligt! Läste i senaste Dv om att våga bryta mönster och vanor. Mycket inspirerande och peppande! Kan ofta känna mig väldigt begränsad och enkelspårig. Har bara mig själv att skylla på, våga satsa våga vinna! Förhoppningsvis kommer min arbetssituation att förändras till det bättre under hösten/vintern så att jag inte kommer behöva arbeta lika mkt jour under veckorna = mkt mer fritid och lättare att planera= Super skönt!

Positiviteten är det iaf inget fel på:)*

.Just because I love it!


tisdag 18 augusti 2009

. Maintenant hos La Fleur


Apple Cinnamon & Raisin Tea te, Juicy mjukisar och arbete/bloggläsning! Har jour i kväll/natt, har varit en del strul men har nu rättat till sig. Soonish film därefter ett par timmars skönhetssömn innan det är dags för arbete igen!