tisdag 29 september 2009

måndag 28 september 2009

. Kitchen Aid, ja tack!

. Äntligen har en Kitchen Aid fått flytta hem, weei! Efter många om och men blev det en svart, Herr C hade till och med tyckt att det varit ok med en i "Boysenbär" (min favorit) thi, I'm a lucky girl, men det här känns långsiktigt som ett bättre val:)* Nu sitter jag och väntar på att premiärbaket av Biscotti ska svalna för att sedan delas och torkas i ugnen, är spänd på resultatet! Känner mig piggare nu och ser framemot "Svenska Hollywoodfruar", en kopp te och en eller ett par förhoppningsvis goda Mandelskorpor!

. Bonjour bloggen!

. Har haft världens bästa helg, tröttare än tröttast, men det hör kanske till!? Fullt med jobb på kontoret och imon åker jag till Köpenhamn igen, det är mycket nu! Lilla bloggen kommer i kläm men det ska det bli ändring på...

fredag 25 september 2009

torsdag 24 september 2009

. Dagens Photo Booth ( utan utväxt!)

. Premiär för Photo Booth, sådär lagom sent efter att ha haft datorn i ca 2 år, hrm. Nyslingad och glad, hade en angemän stund på Studio Duo, riktigt duktig frisör. Men att betala 1840:- för att toppa ett par mm och slinga en utväxt är ju väl saftigt men men, jag är nöjd och det är huvudsaken! Nu dricks det Presso-kaffe och funderas på vad jag ska göra härnäst. Står mellan att ta en ordentlig promenad och baka Biscotti, lovely att vara ledig utan måsten!:)*

onsdag 23 september 2009

. Ma Cuisine!

. Just hemkommen från en super mysig kväll, filmen var riktigt bra dock väl otrevlig på sina ställen men det var ju ganska väntat, fikan byttes ut mot ett besök på "Ma Cuisine" super mysigt och så franskt det kan bli i Göteborg. Nu ser jag framemot en ordentlig dos med skönhetssömn!

Sleep tight don't let the bed bugs bite...

. Studio Duo + la Fleur = Sant?

. Imon är det premiär för en ny frisör för min del. Riktigt spännande, är väldigt picky när det gäller frisörer etc, "ska det va så ska det va". Går man till samma frisör var 8:e vecka, klipper, slingar, gör inpackningar etc (och betalar en hel förmögenhet) då förväntar man sig riktigt bra resultat OCH service. Trist när servicen dalar när man uppfattas som en "stammis" istället för tvärtom...men men! Ska bli riktigt skönt var längesedan jag kände mig så risig i håret som nu. Håller tummarna för Studio Duo på Södra vägen!

.The girl who played with fire.


. Weei, idag är det Fredag pour moi. Känns super skönt så klart, helgen kommer att inledas med fika och BIO med Mum. Ska se "Flickan som lekte med elden", ser verkligen framemot det och hoppas att den ska vara lika bra (eller så bra en filmatisering nu kan bli!) som boken!Exciting!

tisdag 22 september 2009

. Weird!

. God morgon bloggen, god morgon världen. Jag har haft världens konstigaste morgon/förmiddag. Allt och inget har hänt. Kontentan är att jag känner mig smickrad, sprallig, förväntansfull och nöjd. Hm, och det är ju inte så illa! Mer regniga tisdagagsmornar tack, thi! ;)

måndag 21 september 2009

. Alexa Chung, love!

. Love it, love it, love it. Mina kära Mullbär hemma kommer snart att få en ny darling...

. Så här känns det just nu!


. Lovely, weeei! Jouren är över, tre dagar på kontoret sedan weekend, mais oui!*

söndag 20 september 2009

fredag 18 september 2009

. Maintenant

. Tack alla söta för era förkyldningstips eller snarare anti-förkyldningstips! Gick hem tidigare från kontoret igår, sov i en hel evighet när jag kom hem och känner mig nu piggare. Mycket C-vitaminer, honungs-te (och choklad ;)* ) ska nog göra susen thi! Kommer som planerat att arbeta i helgen och passande nog ser det super lugnt ut, pust! Har en ankomst och en avgång i kväll så tid att vila och ta det lugnt kommer att finnas. Längtar tills nästa kortis vecka. Besök hos frisören, BIO och inflyttningsfest står på agendan, weeei! Happy!

Önskar alla en lovely helg!

. Feelings of autumn

torsdag 17 september 2009

. Oh no!

. Tillbaka på kontoret, super trött och maximalt förkyld, känner mig helt avdomnad i huvudet. Usch, kommer att arbeta jour i helgen också....buhu, måste krya på mig. Någon som har några effektiva tips!?

måndag 14 september 2009

.

. Snörvlig och lite förskyld, hoppas att det inte kommer att bli värre för soonish bär det av till Hamburg på Kryssningsmässa. Exciting, tillbaka på Torsdag...

xoxo/La Fleur

. Random Lovliness


<3

. Olivia.

. Jag vill ha hela Olivias garderob thi! Den 29/9 är det äntligen dags för andra säsongen av The City, längtar weeeei!

. Give me her shoes!






. Favorites of today.


söndag 13 september 2009

.Maintenant

. Nya Damernas Värld, weei! DDV har verkligen utvecklats till något superbt, love it! Dricker citron te och bläddrar i gamla tidningar för inspiration, lugnt och avkopplande. Laddar inför Hamburg trippen i början på veckan, har än så länge inga orosfjärilar i magen och jag hoppas att det kommer att hålla i sig så, soonish är det tillbaka till vardagen igen!

. Ekologisk marknad på Gunnebo slott

. Perfekt avslappnad helgsysselsättning med M, mer sådant!