onsdag 15 december 2010

. Favorites of today*

. Planning!

. Födelsedag på kommande, inte vilken födelsedag som helst utan min, weeii! Sista dagen på kontoret innan jul idag och på Lördag ska det firas ordentligt, tveksamt om jag kommer få till en riktig Macaron-tårta men vi får se!;)

tisdag 14 december 2010

. Lula Magazine!*

. Guess what, äntligen! Nya Lula, hemma hos mig! Efter en mardrömsaktig jourhelg (mkt rea-shopping i Januari;) ) ska jag idag (igår somnade jag sås nart jag kom hem från kontoret) ladda inför kommande Jullov, weeiii! 12 dagar ledigt i streck, lyx! Med ett Combatpass och nya Lula, jeeii!

. Sötisar!

. Tack för alla uppmuntrande kommentarer, pepp pepp! Still going strong i vintermörkret men tror att lite sol och värme skulle göra gott för humöret. Försöker tänka positivt och visst är det bra mycket bättre än i början på November, absolut! Sammanfattningsvis tror jag (vet jag nästan med säkerhet) att det är i mitt arbete som skon klämmer. Jag kan inte sluta störa mig på en viss sak som hände efter sommaren, allt blev upp och ner och jag avskyr det. Känner mig fortfarande väldigt förnärmad (otrevlig känsla som jag lyckligtvis inte behövt uppleva i denna grad tidigare) jag är störd och jag måste svälja min stolthet!

Det gäller att tänka om, tänka i nya banor och skaffa en ordentlig distans till arbetet...hm, låter så lätt!;)