onsdag 27 augusti 2008

Oh my...

Började precis skriva ett "Sunshine in my heart" inlägg när en bomb släpptes på kontoret, den som är nyfiken kan ju läsa mer på DN. Ojoj...förändringar på gång, den avdelningen jag arbetar på känns dock som den mest stabila nu, vi sköter oss själva vilket är något jag är otroligt glad över...well well, spännande.

2 kommentarer:

Sanna sa...

Tunnelavgift? Pistolrån? Har jag kanske missat någon rubrik som rör "rederi" eller "båtar"? Rymlingar från psyket är dock gripna:-).

Känns som hela min semester har regnat bort*snyft*. Har aldrig upplevt en regnigare augusti och jag som har semester hela augusti*suck*. Va jag är avis på din Birkin/Kelly! Vill oxå ha en sån! Snackar om "bagaholic":-).

La Fleur sa...

Hihi, nu på DN ist!:)* Inga pistolrån, tack och lov!!

Huuh, ja vädret är så höstigt det kan bli, riktigt grått och trist ,usch! Du får läsa mycket böcker, fika, shoppa (weeei!) Kanske passa på att börja sticka mysiga halsdukar till hösten!? (Tidskrävande vad jag förstått thi!) Gillar verkligen väskan, det enda negativa är att den är otroligt tung att bära runt på...(I-landsproblem jag vet!)