tisdag 7 april 2009

. Glad!!

Tack sötaste Mademoiselle Moyenne ( Måste besökas!!!) som jag fått den här fina utmärkelsen av! Glad, glad!:)*
Passar på att skicka den vidare till några av mina favoriter som jag dagligen besöker och inspireras av;
Idasan (kom tillbaks!!)
Och alla andra sötisar så klart!:)*

9 kommentarer:

Therese sa...

Thi tack sötaste La Fleur! *glad*
Angående Chanel´andet så va trist med så få modeller. Vet du om dem hade 2.55´an utan väntelista? Jag vet att jag ringde inför förra sommaren jag skulle dit men då (vad jag förstod, kan ha förstått helt fel då min danska förståelse inte är hundra gunnar) hade de den på lager. Väntan är inte min starka sida:)

Mademoiselle Blueberry sa...

Therese: Väntan är inte heller min starka sida hihi! De hade ingen 2.55 hemma, och som jag förstod det var det 8 mån väntelista till den, hrm! Man hinner ju både ångra sig och tröttna på den långa tiden. Jag har problem med 8 veckors leveranstid på möbler hihi!!Står du i kö för en Birkin? Hur går det? Kramis!*

Therese sa...

Hrmf, lät trist. Jag som hade hoppats på att äntligen bli ägare till den underbara väska till sommaren.
Birkin-väskan gav jag upp i somras. Dem ringde från Sthlm men det var om en med silver-detaljer och jag ville ha med guld. Sen bytte jag nummer utan att tänka på Hermes så nu har jag lagt det på is. Hoppas istället på en till någon jämn födelsedag, hrmf 30 är alldeles för långt bort men. Jag trodde verkligen att jag skulle kunna vara uthållig men som sagt, det är inte riktigt jag tyvärr.

Olyckssyster sa...

Tackar så hjärtligt, snart kommer jag förhoppningsvis att flytta på mig och vara lite mindre olycklig, och satsar på mina bättre sidor :)

Anonym sa...

Tack raraste La Fleur ! Det är DIN blogg som är absolutely fabulous ju. Jag blev jätteglad att hitta min blogg på din lista =) Kramisar.

Malin S sa...

Ooopss, råkade slinta på tangenterna och publicera kommentaren för snabbt. Det var jag som är underteckad för den anonyma.

Linalotta sa...

Tack tack. Så roligt att se detta en regnig dag som denna.

GLAD*

Ha en bra dag.
Kram

Idasan sa...

Å vad söt du är!!! Det skulle ju var för din skull! Snart... kram

Lisa sa...

Nej men!! Hur har jag kunnat missat det? Tack sa jättemycket!! älskar din blogg, är alltid sa imponerad över dina underbara bilder. Var hittar du dom? Fotar du mycket själv?

Kram pa dig!