måndag 22 juni 2009

. Rea-shopping och Pretty Ballerinas

. Tillfreds och glad, önskar att jag hade semester denna vecka då solen verkar parkerat över Västkusten men men, den som väntar på något gott thi! Riktigt happy över dagens shopping, äntligen fick den tunna  t-shirten i linne från Acne följa med hem dock med ynka 30%, hmpf! Köpte också en somrig chiffong klänning från Twist and Tango och en topp (också linne mix) från Hoss / Sally Jane (klockrent utbud, roligt tillskott till Gbgs shopping utbud!:) Kom på att mina Pretty Ballerinas från London inte fått vara med i bloggen, love them! Underbart sköna, en riktig favorit!

Nu, Kommissarie Montalbano!

3 kommentarer:

Therese sa...

Oh va kul, allt ser superfint ut! Jag valde ut några födelsedagspresent häromdagen, hihi. Längtar tills jag fyller år nu, amn blir som barn av alla fina saker som finns:) Ha en bra och somrig dag!

Mademoiselle Blueberry sa...

Thank u!:)* Åh vad underbart med födelsedag, så mysigt med födelsedag mitt i sommaren! Vad har du önskat dig? Finns hur mycket fint som helst, tänk dig en hel dag med obegränsad shopping i tex London eller Paris...lovely! Hoppas att du har en super härlig Onsdag! (Mobilen du bestmät dig för är kanon fin! Har aldrig sett den förut måste vara alldeles ny?) kramis!*

Therese sa...

Hihi, ja det känns helt ok att fylla år på sommaren. Härliga grill-fester, etc. Hrmf, ja vad jag önskat mig... Allt och ingenting:) Det är svårt när man är "vuxen" tycker jag även om man blir som ett barn i en godisaffär stundvis, tss. Efter mycket om och men föll del slutgiltiga valet på en MbMj-väska, "Balmain" klackar (liknande med lite avvikelser så dem kändes helt ok, är inte så mycket för kopior annars men the real thing är ju verkligen galet dyra tyvärr) och någon bok. Det är vad jag vet att jag får. Plus en liten present från migsjälv också, det blir ju inte roligare än vad man gör det:)
Ja hoppas på att mobilen blir bra. Har faktiskt ingen aning om den är ny eller gammal, inte särskilt uppdaterad eller intresserad för den delen heller, på den fronten.
Har varit nyfiken på Dermalogicas produkter men aldrig testat, rekommenderas? Måste verkligen hitta en serie som känns helt 100 och som jag kan hålla mig till.
Hoppas grillningen igår var mysig!