måndag 17 augusti 2009

.Hermès och Damernas hos La Fleur

. Äntligen hemkommen från kvällens jourarbete, riktigt bra tid och problemfri Grekisk Kapten som var på gott humör så jag ska absolut inte klaga, men den lugna mys-starten på kontoret har uteblivit thi! Btw borde jag jobba en hel del nu då semesterns halvbra väder resulterade i desto mer shopping. Spontant fick en härlig liten orange ask, med trevligt innehåll, flytta hem till mig, nr 2 till samlingen, man har inte roligare än man gör sig hrm!

Nu en lugn kväll med Essies "Excotic Liras", Damernas Värld och gott te man kan ha det sämre!

4 kommentarer:

Linalotta sa...

Roligt att du är igång med bloggen igen efter sommaren...
En liten kisse skulle väl vara underbart...tyvärr har jag så många i min närhet som har allergi, annars hade jag skaffat en direkt.

KRAM

Mia sa...

Vill du inte visa :)? Tänkte också kolla med dig om du har koll på var i Gbg man kan köpa Hunter-stövlar och tillhörande strumpor? Har för mig att jag har sett att du har sådana?

Mademoiselle Blueberry sa...

Linalotta: :)* Jobbigt med allergi, även om man själv klarat sig ifrån det är det ju inte roligt om någon kan komma och hälsa på hemma pga katten thi!

Hoppas att allt är bra med dig annars! kramis!*

Mademoiselle Blueberry sa...

Mia: hihi,jo det är klart jag ska!Soonish! et matchar asken väldigt bra! (orange:)* Jag köpte mina Hunters på Yoko Yap på Ö.Hamngatan, strumporna köpte jag i Haga i en liten affär vid JärnTorget tror dock att de finns åp Yoko Yap också! Lycka till!