måndag 21 september 2009

. Alexa Chung, love!

. Love it, love it, love it. Mina kära Mullbär hemma kommer snart att få en ny darling...

5 kommentarer:

Sanna sa...

Det går inte att undgå den nya "kusinen" till Bayswater, nämligen Alexa!!! Den kommer med i vår/sommarkollektionen 2010. Den är faktiskt mer praktisk tack vare axelbandet. Nu har jag iaf någonting jag ser framemot. Annars är det en Chanel som står högst upp på listan. Får se om det blir nån resa till Köpenhamn inom en snar framtid:-). Är du fri från förkyln? Glöm inte att hösten är här nu och det är både på gott (nya höstköp) o ont (kortare dagar). mvh Sanna

Karolin sa...

Jag funderar faktiskt på att vänta med bayswatern (skulle ju egentligen köpa den för länge sedan) och satsa på denna istället. Mycket praktiskt med axelband!

Mademoiselle Blueberry sa...

Sanna: Den är perfekt med axelbandet, love it! En by Chanel hade absolut inte heller varit fel, jag har ju en modell som är lite mindre än 2.55:an, känns ytterst tveksamt att lägga ca 17.00:- på en väska som är så snarlik men vill,vill,vill thi!!Om du funderar på att spana på Chanel i Köpenhamn är jag rädd att du kommer bli besviken, var där i våras o de hade enbart ett fåtal modeller med ca 1 års väntetid...usch! Pundet lockar ju däremot till shopping i UK...thi! Det finns så mycket fint man vill ha!:)* Hoppas att allt är bra annars!Kramis!

Mademoiselle Blueberry sa...

Karolin: Jag tycker absolut att du ska vänta, jag älskar min Bays men den är otroligt tung och en liknande modell med axelband är klockren! Så kul! kramis!*

Spis, løp, les sa...

Alexa er så fiin, utrolig lekker! Kanskje jeg skal kjøpe med meg en hjem fra London som en julegave til meg selv i desember?
Men da har den kanskje ikke kommet ennå?