tisdag 1 september 2009

. Copenhagen calling!

. Första September = höst iiiieee! Att det sedan är soligare och varmare än på länge spelar mindre roll thi! Det sista jag borde göra nu är igentligen att blogga, fullt upp att komma i kapp på kontoret och om ett par timmar sätter jag mig på tåget till Köpenhamn. Har fjärilar i magen men hoppas på att det ska gå bra, ska vara med på ett Kryssningsanlöp imon för att öva inför anstormningen av Kryssningsfartyg till Gbg (hoppas jag thi!)

4 kommentarer:

Patricia sa...

Jag tyckte att Chaneldokumentären var helt underbar. Inväntar med stor spänning del två som nog borde visas i morgon. Såg även Mad Men häromdagen och gillar verkligen det! :)

Åh, jag gillar verkligen Köpenhamn. Väldigt mysigt att gå runt på Strøget och sedan köpa med sig chokladscones från Illums bageri. Have fun! :)

Mia sa...

Men då är du i mina hemtrakter, sväng förbi om du har fem minuter över. Vi kan ha vår egen lilla blogdate - the september issue har ju premiär på fredag - har ingen väninna som gillar vogue som jag..:) men jag har en känsla att du gör det med.:)kan köra en cosmo på det!
iaf, jag har theswedishgirlsblog@hotmail.com

kram

Mademoiselle Blueberry sa...

Patricia: Åh jag missade andra delen, typiskt...hrm,måste kolla upp om den går i repris. Har alltid svårt att passa in program, morr!! Mad Men känns väldigt lovande, har bara sett ett par avsnitt men ser framemot att komma in i den ordentligt!

Köpenhamn är lovely, har faktiskt ett nytt besök inplanerat i slutet av månaden, dessvärre brukar det vara fullt program men hoppas på att få lite fritid iaf!!:)*

Mademoiselle Blueberry sa...

Mia: Åh det vore lovely! Typiskt att det alltid ska vara så hektiskt när det kommer till jobbet hmpf! Känner igen det där, mina darlings är underbara på alla sätt och vis men de uppskattar inte Vogue etc så som jag thi! Om du har vägarna förbi Gbg så måste vi definitivt planera in en Cosmo lr liknande! Ha det bäst! Kramis!*