torsdag 17 september 2009

. Oh no!

. Tillbaka på kontoret, super trött och maximalt förkyld, känner mig helt avdomnad i huvudet. Usch, kommer att arbeta jour i helgen också....buhu, måste krya på mig. Någon som har några effektiva tips!?

5 kommentarer:

Linalotta sa...

Å nej...testa echinagard, c-vitamin och hongungste.
Hoppas du lyckas stoppa det innan det bryter ut ordentligt!

Krya på dig.
KRAM

Unknown sa...

andas in lite ånga med eucalyptus olja det funkar!! vitaminer funkar bara om man äter det dagligen i förebygande syfte...inte som en snabb "fix" ;)

krya på dig

Mia sa...

Du jag börjar känna mig lite hängig jag med. Tror du det smittar via bloggen? :)
Te, apelsinjuice och lite choklad funkar bra. Choklad kan bota allt! :)
Men seriöst när jag känner en förkylning komma så överdoserar jag på c-vitamin. Ta en i timmen även om det står att man inte får det på paketet. Man börjar svettas kopiöst och blir ofta snurrig (drick vatten) men bara lägg dig och vila för c-vitaminet gör att du börjar svetta ut bakterien...

krya på dig
kram
M

Sanna sa...

Stackarn! Jag har också blivit förkyld, helt utan anledning! Det har ändå varit sol hela veckan och jag har varit "påpälsad". Thank God har jag semester imorrn så det blir sovmorgon, mycket vätska/thé med honung samt vila. De gamla vanliga och bästa medicinerna helt enkelt, mot både utmattning och förkylning. Egentligen har jag tänkt dra till stan och shoppa...NK kör med kampanj på Rizzoskor. 100 kr rabatt för varje femhundring osv. Åhléns kör med 20% på en valfri vara och jag behöver en duffel/jacka. Filippa K o Henri Lloyd lockar mig med sina "gösnygga" outerwear:-). Krya på dig!

Marys mat och vintips sa...

Som fd hälsokostfröken kan jag verkligen rekommendera C-vitamintabletten Super C och Ingefära Citron-teet från Yogi tea. Så här i förkylningstider så är det inte dumt att äta en bra multivitamintablett också som Daily One från Twinlab.

Hoppas det är bättre med dig nu.. Lite sent tips, men alltid bra att ha hemma och ta lite då och då :)

KRAAAAM