tisdag 21 september 2010

. Kemisk Peeling?


. på tal om ansiktsmask är jag nyfiken på att prova på "Kemisk Peeling" Någon som har testat? Då det är ganska dyrt vore det ju kul att veta om det är värt pengarna...hm!

4 kommentarer:

Mia sa...

Allt jag ser framför mig är Samantha i det där avsnittet när hon gjorde det och sedan dök upp på en fest helt röd i ansiktet! Bästa tipset är nog att göra en precis innan du tänker ha en hemmakväll. :)

Mademoiselle Blueberry sa...

Mia: Hihi, det hade jag helt glömt!:)* Det finns tydligen riktigt milda varianter som ska vara bra men frågan om det bara är ett dyrt onödigt påhitt!

Kidelinbloggen - Therese sa...

Jag gjorde 5-6 st. för några år sedan. Använde då den mildaste styrkan p.g.a. min hudfärg. Jag vart hyfsat nöjd, tillräckligt nöjd för priset! Tyckte inte jag blev farligt irriterad i ansiktet men så körde jag ju bara lägsta styrkan också men man ska helt klart inte göra det innan man ska på fest. Nu vet jag ju inte vad ditt "problem" är men har du inga större problem skulle jag kanske tycka att det var lite onödigt dyrt... Då kanske det räcker med "vanliga" ansiktsbehandlingar? Jag som dock har riktiga problem;) vill göra 10 st. nya behandlingar. Avbryter man och inte kör loppet ut tycker jag också det är lite att kasta pengarna i sjön... Bara lite åsikter från mig:)

Karolin sa...

Inte testat. Jag går och funderar över brazilian blowout just nu. Kanske för att mitt hår känns så hopplöst så här i höstfukten.