måndag 20 september 2010

. Maintenant

Har: Precis avverkat den lugnaste jourhelgen ever, skönt!
Just nu: Sitter på kontoret och gör klart efterarbete från helgen, planerar kommande resa till Rostock av alla ställen, tydligen helt omöjligt att flyga dit!?
Ska: Träna Body Combat efter jobbet
Humör: Riktigt positiv!
Bästa: Spontan shopping i helgen som resulterade i en ny klocka :)
Sämsta: inget
Väder: Regn och grått

3 kommentarer:

Kidelinbloggen - Therese sa...

Vad kul med en klocka i färg! Själv är jag sugen på en plastklocka från Triwa men kan inte bestämma färg, i-landsproblem:)

Mademoiselle Blueberry sa...

Åh, Triwa har ju hur många kanon fina färger och modeller som helst! Förstår din beslutsångest hihi! Vilka färger väljer du mellan?:)

Kidelinbloggen - Therese sa...

Oh, jag har valt och velat mellan allt och inget men nu känns det som jag bestämt mig för en brun/turtle brasco. Den matchar mina Humanity armband bäst tycker jag:) Annars är de ljusa/vita superfina tycker jag men kanske främst till våren och sommaren. De i färg, typ cerise, orange/korall (hur coola som helst egentligen men kanske inte riktigt jag ändå) men känns nog också som mest sommar när man är solkysst och är fin i färg. Hrmf. Svårt som sagt... men TROR jag bestämt mig, hihi.
Hur var Ullared? Vi brukar åka dit en sväng när vi är i Falkenberg om det inte är för mycket folk för då vänder vi och åker tillbaks istället. Lite kul bara för att liksom. Mycket skit tycker jag men en del kan de faktiskt ha också, Kitchen Aid har jag sett t.ex., Höganäs och en hel del kvalitetsleksaker.
Hoppas du har en lovely helg. Kram kram