måndag 3 januari 2011

Macarons à la fleur

Weeii, so far so good! Det kritiska "sprickbildningsstadiet" är snart avklarat,jeeii! Happy! Känner mig riktigt duktig, bakat bröd och nu är en sats macarons på gång! Har två ankomster vid 22 så då är det bara till att hylsa på sig och ge sig ut i hamnen. Ser ut som att jag får ha skönhetssömnen ifred iaf:)

6 kommentarer:

Lina sa...

Kanske ska jag våga mig på dessa en gång till...blir alltid så sugen när jag ser dina fina.
Övning ger väl färdighet ;)

Hoppas natten är lugn.

KRAM

Karolin sa...

Åh måste göra snart. Såg att jag timm och med hade ditt recept kvar :)

Mia sa...

Alltså jag blir så imponerad!

Mademoiselle Blueberry sa...

Lina: Jag tycker absolut att du ska prova igen, det är inte så svårt egentligen det bästa är att pröva sig fram, tänk på att ha dem mitt i ugnen, ca 160-175 grader absolut inte varmare. Låt dem "vila" en stund på plåten innan du sätter in dem för att undvika sprickbildning. Lycka till!:) Det är verkligen så roligt när de blir bra! Kraam!*

Mademoiselle Blueberry sa...

Karolin: Det tycker jag absolut du ska göra, lite franska influenser kan aldrig bli fel!;)

Mia: Hihi, söt du är! Inte så svårt som det kan verka!:)*

Maja sa...

Åh så gott det ser ut! Du har inte lust att dela med dig av receptet? Hade varit toppen att få ett välbeprövat! ;D