torsdag 25 september 2008

Aujourd'hui J'ai fait un peu de shopping...

Det har varit en underbart varm höstdag i Gbg, är väl varmt klädd men bättre det än tvärtom. På lunchen promenerade jag förbi Acne/Magasinsgatan, fastnade för koftan på bilden, super mjuk, varm och finaste plommon lila nyansen. Love it! Ett minikrux är dock att jag såg att den längre modellen fanns i plommon på nätet, hrm..beslutsångest. Klickade också hem "The Secret" som sötaste Stina tipsat om, ska bli riktigt intressant läsning.

"The Secret reveals life's essence in its most concise and powerful form. Michael Berg begins by showing you how our everyday understanding of our purpose in the world is literally backwards. Whenever there is pain in our lives -- indeed, whenever there is anything less than complete joy and fulfillment -- this basic misunderstanding is the reason.
As the book continues, you will be introduced to stories and insights from the greatest sages of Kabbalah. You will learn how you can free yourself from unhappiness and gain the joy and fulfillment that is your true destiny. The Secret is a book that will open your eyes, touch your heart, and change your life forever!"


Snart slut på arbetsdagen och början för jouren. Ser ut att bli en riktigt lugn kväll bortsett från en avgång i Malmö och en enkomst i Sundsvall (= no ångest för dagens shopping)...ska hälsa på P som är inne på sjukhus igen därefter blir det en lugn kväll, kanske ska försöka hinna se senaste avsnittet av GG, jag ligger efter!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Nyaste GG blir drama med stort D.

Anonym sa...

Koftor är verkligen ett perfekt plagg! Plommonlila känns så rätt. Acnes angora koftor är ju totally lovely, vet inte om den på bilden är en av dem men... Är helt inne på plommonlila och smaragdgrönt just nu:)

Mademoiselle Blueberry sa...

Olyckssyster: Hihi, couldn't agree more! Love it!!

Mademoiselle Blueberry sa...

Therese: Verkligen super användbart! Har tidigare inte alls varit förtjust i det (därav nästintill tomt på koftor i min garderob hrm!)Men det ska det blir ändring på! Grönt är jätte fint, köpte faktiskt en lång storstickad grön polo på Bikbok för ett tag sedan, jätte härlig! Rekommenderas!

♥ Sanna ♥ sa...

Boken är riktigt bra men som sagt jag försökte få min man att tänka anorlunda men icke sann icke han sa bara det funkar ju inte vilken bullsh... ja men det är inte bara för en dag man ska tänka om försökte jag men men det kan ta tid innan vissa förstår hela saken hemligheten ;0)
KRAM

Anonym sa...

Gumman! Nu blir det lite krångel här men det är FEL The Secret. Det finns en The Secret som handlar om Kabbalah, det är dne du köpt och den är också väldigt bra har den sedan flera år ... men den The Secret ajg pratar om i min blogg är en annan The Secret. Den The Secret är skirven av en asutralienska och har blivit omåttligt populär i hela världen och Oprah har diskuterat den otala gånger i son show.

Klicka in på www.thesecret.se så ser du.

Fel The Secert med andra ord men den du köpt är också bra men om du vill ha riktig inspiration tycker jag du bör klicka in på länken och köpa den boken/filmen också så blir du fulländad!

Varm kram
stina

Mademoiselle Blueberry sa...

Sanna: Det gäller nog att man själv vill ta åt sig något nytt och är öppen för det annars lär det vara helt omöjligt! Är spänd på den, ska bli intressant att läsa, något nytt om inte annat! Stor kraam!*

Mademoiselle Blueberry sa...

Stina: Ajaj, lättare sagt än gjort! Börjar lite lugnt med den här så får vi se om jag köper den andra sedan!:)* Ska bli intressant läsning, Kraam!*

Anonym sa...

The secret har jag länge velat läsa. Måste låna eller köpa den:) Verkar otroligt intressant!

Mademoiselle Blueberry sa...

Betty: Visst gör den! Är riktigt förväntansfull!:)*