lördag 27 september 2008

God kväll bloggen...

Lördag kväll, väntar på <3 som är på väg hit, ser framemot en lugn mysig kväll. Hade en lugn morgon, mötte upp M hos P som var riktigt skral, otroligt jobbigt att se (han piggnade dock till avsevärt när vi besökte honom på eftermiddagen, skönt!) Vi tog vagnen ner till centrum och lunchade på Le Pain Francais, my favorite! Shoppade nya strumpisar på Wolford också, ett par svarta i Merino ull och ett par med hålmönster (bilden), liikie! Jag hoppas verkligen att de ska hålla bra, så trött på alla varianter som bara går sönder och nopprar sig!

Hoppas alla har en super mysig kväll!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Snygga strumpbyxor! Hade också tänkt köpa ett par liknande. Är ju väldigt snyggt att ha ett par färgade typ lila under och sen ett par mönstrade över, det hade jag tänkt ha:)

Siska sa...

nice tights!

Anonym sa...

Jättesnygga strumpbyxor!

Anonym sa...

Visst är det trist med strumpbyxot som bara går sönder och gör en besviken. Denna hösten satsar jag på lite tjockare och trivs än så länge som fisken i vattnet. Hoppas du haft en bra helg.

Mademoiselle Blueberry sa...

Betty: Tack! Har också funderat på det, blir lite lagom färgglatt då! När det börjar bli kallare är det ett måste att ha någonting under!:)

Siska: Thank u!*

Mademoiselle Blueberry sa...

Alexandra: Tack!:)*

Therese: Absolut, massa pengar till ingen nytta för "billiga" tjocka strumpisar kostar ju minst ca 100:-, irriterande!