torsdag 30 oktober 2008

Leopard it is!

Bortse från min konstiga rödflammighet (!??) Känner på mig att koftan kommer bli en riktig favorit! Har ganska fullt upp på kontoret, slit stressad inför jourhelgen arbetar halvdag imon så det som inte är klart innan dess får jag sitta ensam och försöka pussla ihop, pust. I kväll ska käraste och moi till Ruby på Stand up, ska bli super kul, perfekt innan helgens slit börjar!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hallå där tjejen! Vill oxå se sådär glammig ut på en grå torsdag! Jag är utbildad bibliotekarie men har nyligen avslutat min tvååriga anställning på ett arkiv. Nu söker jag jobb och skickar spontantansökningar till domstolar, museer, statliga förvaltningar mm. Jag söker nog allt som jag klarar av men naturligtvis inte "grovjobb" där tunga lyft förekommer. Hälsa gärna chefen att jag är ensamstående och kan börja omgående:-). Intresserad av såväl deltid som heltid, vikariat som tillsvidare anställning. mvh Sanna (Condeco)

Anonym sa...

åhhh vad söt du är=)
KRAMAR från ett snöigt Örebro

Anonym sa...

Cool bild med coolaste La Fleur och sjukt snygga leoparden =) Ha en bra helg !

Mademoiselle Blueberry sa...

Sanna: Åh så var det ja! Hoppas verkligen att det löser sig snart, alltid jobbigt att vänta och inte veta...håller tummarna för dig! Ska hälsa här hihi! Hoppas du är ute i det underbara vädret och njuter av en härlig Lördag! Kramis!*

madeleine: Tack hihi!:)*

Malin: Thank u!!*