tisdag 8 februari 2011

. God morgon!

. På plats på kontoret, ser lagom sammanbiten ut hihi! Sitter med en del arbete efter helgen, möte inför ledningens genomgång står också på agendan. Ser fram emot kvällens date med fröken A, läste i GP om ett nytt franskt cafe på Linnegatan har helt missat detta!??ska bli spännande!:) önskar alla en lovely dag!

4 kommentarer:

Sanna sa...

Hej!

Måste bara fråga dig om du har köpt din Balenciaga här i Sverige eller utomlands? NK har börjat sälja Balenciaga och priset för en "city" ligger runt 11 kkr.

Det har öppnat ett flertal kaféer som alla specialiserar sig på nånting. Själv ska jag besöka en relativt ny pizzeria på Friggag idag. Där kan man välja pizza i storlek "S"! Perfekt för en med "liten" mage:-). Ha en bra dag!

La fleur sa...

Sanna: heej!!:) jag har köpt min balenciaga på Nathalie schuterman, hade tänkt vänta tills jag åker till NY men kunde inte hålla mig!:) priserna ska ju vara bättre där, gillar verkligen modellen så är sugen på en i annan färg...

Det är kul att det finns såpass stort utbud av cafeer/restauranger i Gbg, gulligt med pizza i "s" hihi! Vet du något ställe som serverar dumpnings?

Hoppas allt är bra annars!kraam

Karolin sa...

Åh vad fin du är!

La Fleur sa...

Karolin: tack!!:)