onsdag 9 februari 2011

. The King's speech

. Weeii! Fredag för mig idag, tiden går så fort, ska verkligen bli super skönt att vara ledig ett par dagar. Ska ta det jätte lugnt och försöka koppla av, göra sådant jag annars inte hinner med! I kväll ska jag och min käraste se "King's speech" ser verkligen fram emot det! Btw, köpte en riktigt lovande app idag "mindfulness appen" ska vara en "mat och sov klocka" som hjälper en att uppskatta/uppleva vara med u nuet! Låter otroligt lovande!;)

2 kommentarer:

JETS sa...

Den där appen funderar jag också på att köpa. Om det är den på topplistan i appstore? Jag har tidigare gått en mindfullness kurs och det är faktiskt bra! Särskilt för oss stressade människor, hehe.

Mademoiselle Blueberry sa...

Jets: det är den på topplistan ja! Tror att det kommer bli riktigt bra att använda den, dagarna/tiden snurrar ju väldigt lätt på runt en utan att man själv hinner med...en kurs i mindfulness lät inte heller fel! Har insett att man själv måste öva och ta sig tid att kunna vara i och uppskatta nuet! Lättare sagt än gjort hm!!tycker absolut du ska prova appen!